Ανακοίνωση συνεργασίας – ΑΙΓΙΣ

Η εταιρία ΑΙΓΙΣ, το 2021 επενδύει σε ανθρώπους, τεχνογνωσία και τεχνολογία που της παρέχουν τη δυνατότητα να προσφέρει υπηρεσίες εκτίμησης κινδύνων και ζημιών προσαρμοσμένες στις υπαρκτές ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς αλλά και να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα της μετά Covid-19 εποχής.

Η εταιρία ΑΙΓΙΣ, μέλος της Canellopoulos Adamantiadis Holdings, δραστηριοποιείται εδώ και 44 χρόνια, αθόρυβα και αποτελεσματικά, παρέχοντας υπηρεσίες εκτίμησης κινδύνων και ζημιών, στην ελληνική ασφαλιστική και επιχειρηματική αγορά.

Τι αλλάζει.

Ο Κώστας Καραχάλιος, ένα έμπειρο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς στη διαχείριση αποζημιώσεων και λειτουργιών, με πολυετή πείρα σε θέσεις ευθύνης σε ελληνικούς και πολυεθνικούς ασφαλιστικούς ομίλους, αναλαμβάνει από τις αρχές Φεβρουαρίου να οδηγήσει την ΑΙΓΙΣ στη νέα εποχή.

Η πολύπλευρη γνώση και εξοικείωση των στελεχών της ΑΙΓΙΣ με τα θέματα και τις προκλήσεις που απασχολούν την άλλη πλευρά – αυτήν της ασφαλιστικής εταιρίας και των δικαιούχων αποζημίωσης– την καθιστά εξαιρετικά αποτελεσματική στο να καλύψει τις ανάγκες για ταχύτητα και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο μέσα από την απλοποίηση και τυποποίηση διαδικασιών και αυστηρών ελέγχων, ώστε να προσφερθούν καλύτερες και με παράλληλη μείωση εξόδων, υπηρεσίες εκτίμησης κινδύνων και ζημιών, στην ασφαλιστική αγορά.

Παράλληλα, οι πραγματογνώμονες της ΑΙΓΙΣ έχοντας πρόσβαση στη διεθνή, αναγνωρισμένη εφαρμογή Virtual I, βραβευμένη με τη 1η θέση στους διαγωνισμούς, DXC Invitational Insurtech – Europe 2021 και ACORD InsurTech Innovation Challenge 2020, είναι σε θέση να παρέχουν έγκυρο και υψηλής ποιότητας risk engineering service, με τη χρήση τεχνολογίας Αrtificial Intelligence (AI) και δυνατότητα όπου επιλέγεται, επιθεώρησης κινδύνων και ζημιών από απόσταση.

Επιθεώρηση κινδύνων

  • Παροχή εργαλείων για δυναμική λήψη αποφάσεων underwriting, οδηγούμενης από δεδομένα. Τυποποίηση και επιστημονική βαθμολόγηση του κινδύνου, με τη χρήση ΑΙ.
  • Δυνατότητα σύγκρισης, μέσω της τυποποιημένης βαθμολόγησης κινδύνου, παρόμοιων κινδύνων, τοπικών ή άλλων αγορών.
  • Δυνατότητα επιθεώρησης κάθε κινδύνου, ακόμα και μικρών, που μέχρι σήμερα δεν επιθεωρούνται λόγω κόστους

Επιθεώρηση κινδύνων και ζημιών

  • Σημαντική μείωση εξόδων, μέσω της χρήσης της εφαρμογής «απομακρυσμένης επιθεώρησης» κινδύνων και ζημιών, όπου αυτό αποτελεί επιλογή ή ανάγκη, σε συνεννόηση με την ασφαλιστική εταιρία.
  • Ταχύτητα, διαφάνεια, αξιοπιστία, ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: